Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

Kävlinge Harrie FF Röd

Högalids IP (Träningsvägen) Kävlinge
5 juni 2021
10:00

IK Wormo blå

Referat

Referat: Kävlinge Harrie FF Röd - IK Wormo blå

Sol på klarblå himmel - FÖR varmt tycker Linda!
Vackra Högalids IP och dags för ny 7-manna. Lite taktik i ryggarna och poäng denna match bl a för snygg dribbling med tanke på sista träningen.

Och visst sjutton kunde killarna visa att de tagit till sig taktiken! Flygande start och ingen visade någon rädsla för de lite större killarna i motståndarlaget! Det bjöds friskt på både anfall, crossbollar, inlägg, dribblingar och ja.......Peter och Linda kunde stundtals bara stå och gapa!!! Och det gav utdelning. Mer än vad någon kunnat ana. Blev en ohyggligt spännande match och en trevlig match där de blåa eleganterna höll mestadels i taktpinnen. Det går tydligt se när tröttheten slår på - men det är ju bara fler pannbensträningar som gäller ;) - och lite mer positionsspel där man låter bollen göra jobbet istället för att springa själv!
Vi vann i anfall i första och tredje perioden och i den andra blev det jämnt. Matchpoängen blev till de blåa och det var killarna värda. Väl kämpat!! Grattis till det gröna kortet Omer! Fantastiskt mittbacksspel idag Dino!

Och poängen idag: Ja Lucas, det blev en TV-räddning :) - och en snygg dribbling så du fick 20 poäng. Endi 30, Max 50 poäng. Ture 10. Dino 10, Romeo 30, Akhi 20, Owais 10.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Omer Sejdija 1 0 0 0 0 0
Owais Ar-Rawi 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien